Onze producten en mogelijkheden

Niets is zo bepalend voor de smaak van een lekkere snack of een knapperig patatje als de kwaliteit van de frituurolie. Daarom bereiden wij ons assortiment altijd in een plantaardige hoge kwaliteit olie die voor ieder evenement ververst wordt. Daarnaast wordt de patat en de snacks gescheiden van elkaar bereidt. Door deze werkwijze wordt de authentieke smaak en kwaliteit gewaarborgd tijdens het huren van de snackwagen!

 

Patat variaties

De patat die wij serveren is van het merk Aviko. Dit kwaliteitsproduct is geen diepvries patat, maar patat die vers wordt ingekocht en die gemaakt is van de allerlekkerste aardappelen.

Het is tevens mogelijk om bij ons Vlaamse friet te bestellen, deze wat groffere friet wordt geserveerd met Belgische mayonaise. Wanneer u de friet in een puntzak in plaats van een bakje wilt dan is dit natuurlijk mogelijk tijdens het huren van de snackwagen!

Snacks mogelijkheden Snackwagen huren

Van Dobben kroketten

De bekende Van Dobben kroket: stevig, dik en een tikje onregelmatig van vorm. Rijk gevuld met een zachte, romige smaak. Gemaakt van puur rundvlees, echte bouillon en de beste ingrediënten.

Van Dobben Kaassoufle

De 70 grams kaassoufflé is rijk gevuld met heerlijk Goudse kaas en omhuld met een knapperige korst. Ambachtelijk bereid van de beste ingrediënten. Puur genieten voor de liefhebber van een lekkere kaassoufle.

Kern frikandellen

Deze frikandellen zijn goed van smaak en structuur. Een echt kwaliteits-produkt.

Kern bami en nasischijf

Smakelijke 80 gram zware bami en nasi schijfen. Kwaliteits produkt.

Kern kipcorn

Een lekkere kipcorn heerlijk van smaak met een krokant korstje.

Kern mexicano

Mexicano snacks, goed van smaak en structuur.

 

Sauzen voor bij de snacks en patat

mayonaise, curry, kechup, satesaus, uitjes en mosterd